Contact opnemen?071 542 61 52

Mediarecht

In de dynamische wereld van media en communicatie, waar informatie en reputaties razendsnel kunnen veranderen, is gespecialiseerde juridische ondersteuning onmisbaar. Onze advocaten, gespecialiseerd in mediarecht, bieden deskundige begeleiding en verdediging op het gebied van juridische vraagstukken die raken aan de kern van publieke communicatie. Dit omvat een breed spectrum aan zaken, waaronder de aanpak van onrechtmatige uitlatingen, het bestrijden van smaad en laster, het eisen van rectificaties, het aanpakken van valse online reviews, en het beschermen van uw reputatie.

Ons team staat klaar voor een divers cliënteel, variërend van individuen tot grootzakelijke entiteiten binnen de media- en entertainmentsector, zoals productiemaatschappijen in film en televisie, uitgeverijen, omroeporganisaties, journalisten, en digitale content creators zoals bloggers.

De expertise van mediarecht advocaten omvat niet alleen een diepgaande kennis van de geldende wet- en regelgeving, maar ook het vermogen om ingewikkelde juridische problematiek te doorgronden. Met een strategische benadering streven we ernaar om de belangen van onze cliënten te verdedigen en optimaal te behartigen. Of het nu gaat om het initiëren van een kort geding voor het eisen van rectificatie en/of verwijdering van onrechtmatige content, onze advocaten zijn toegerust om u te ondersteunen en uw positie te versterken.

Bij ons staat uw recht om vrij en eerlijk in de media vertegenwoordigd te worden centraal. Wij begrijpen de impact van media op uw reputatie en zakelijke belangen en zetten ons volledig in om uw rechten te beschermen en waar nodig te herstellen.

U kunt uw vraag of uw persoonlijke situatie vrijblijvend aan onze advocaten voorleggen.

Gerelateerde berichten

01mrt

‘Maxime Meiland wint kort geding van haar vermeende verkrachter’

De Voorzieningenrechter van de rechtbank in Den Haag heeft vandaag geoordeeld dat Maxime Meiland zich …

Lees bericht
01dec

Wat kan ik doen tegen smaad of laster?

Als iemand negatieve berichten over u verspreidt, vraag dan of hij hiermee stopt en de …

Lees bericht
  • Home
  • Over ons
  • Rechtsgebieden
  • Onze mensen
  • Nieuws
  • Contact
  • Zaak aanmelden
  • Neem contact met ons op

    Vul onderstaand formulier in of bel direct naar 071 542 61 52!