Contact opnemen?071 542 61 52
Contact opnemen via Whatsapp?06 107 672 22

Robert van der Laan

Advocaat

Robert van der Laan is voor zijn start als advocaat ruim tien jaar werkzaam geweest binnen het voormalige regionale politiekorps Haaglanden. Daar is hij onder andere werkzaam geweest binnen de opsporing en heeft hij geruime tijd deel uitgemaakt van een speciale aanhoudingseenheid. Mr. Van der Laan is strafrechtelijk afgestudeerd en heeft in het begin van carrière veelal verdachten bijgestaan. In de loop der jaren kreeg hij steeds meer interesse in de andere kant van het strafrecht, namelijk de kant van het slachtoffer. Momenteel behartigt hij met veel gedrevenheid de belangen van slachtoffers in het strafproces.

Daarnaast legt advocaat Van der Laan zicht ook toe op letselschadezaken. Hij probeert dit soort zaken niet alleen juridisch te benaderen, maar probeert ook te onderzoeken wat voor het slachtoffer nu echt belangrijk is. Robert van der Laan begrijpt wat voor impact bepaalde incidenten op mensen kunnen hebben en staat daarom in dergelijke zaken slachtoffers met volle toewijding bij.

Bent u slachtoffer of betrokken bij een incident en op zoek naar een letselschadeadvocaat, neem dan vrijblijvend contact met hem op!

Bel mij terug:
Gerelateerde berichten

27nov

Week van de waarheid in onderzoek naar doodsoorzaak Ivana Smit

Het wordt een cruciale week voor de familie van Ivana Smit in hun gevecht voor …

Lees bericht
27nov

Familie overleden Jessica van Room krijgt na jaren inzage in politiedossier

De familie van de in 2005 overleden Jessica van Room heeft inzage gekregen in het …

Lees bericht
16okt

Roy B. vervolgd voor dood Orlando (17)

De 27-jarige Roy B. uit Den Haag wordt vervolgd voor betrokkenheid bij de dood van …

Lees bericht
 • Home
 • Over ons
 • Rechtsgebieden
 • Onze mensen
 • Nieuws
 • Contact
 • Zaak aanmelden
 • Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in of bel direct naar 071 542 61 52!

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

  Ik ga akkoord Lees meer