EN
Tel.: 071 542 6152
Sitemap
Tel.: 071 542 6152
Gedreven advocaten die verder gaan waar anderen stoppen

Jennifer Tason Avila

Jennifer Tason Avila is in april 2013 beëdigd als advocaat en is sinds april 2016 werkzaam bij Diekstra Van der Laan Advocaten.
 
Mr. Tason Avila behaalde haar bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Daarna volgde zij de masteropleidingen Strafrecht aan de Universiteit van Utrecht en International Intellectual Property Law aan Brunel University  te Londen. 
 
Tijdens haar studie heeft mr. Tason Avila diverse stages gelopen in het bedrijfsleven en de advocatuur. Daarnaast is zij werkzaam geweest bij de Centrale Raad van Beroep als zittingsgriffier, alwaar zij ruime ervaring heeft opgedaan in het sociaal zekerheidsrecht. 
 
Na haar studie heeft mr. Tason Avila internationale ervaring opgedaan bij Stichting PrisonLAW als juridisch medewerker. Zij heeft diverse malen Nederlandse gedetineerden bezocht in het buitenland waaronder de Dominicaanse Republiek en Panama. 
 
De laatste jaren heeft advocaat Tason Avila zich gespecialiseerd in de civiele (proces)praktijk. Bijzondere ervaring heeft zij in het arbeidsrecht en het personen- en familierecht. Tevens heeft zij ruime ervaring met het strafrecht.
 
Talen: Nederlands, Engels en Spaans.
 Terug